Check out our brand new ARRMA RC cars

RoligtSnabbtFraktfritt

Alla produkter / Land / Bilar

Bilar

Regera i luften, susa fram på land eller bli vattnets härskare. Här hittar du flera modeller av radiostyrda bilar, arbetsfordon, båtar, och drönare tillsammans med tillbehör och reservdelar. Välj mellan lättmanövrerade nybörjarversioner och eftertraktade värstingmodeller.

Under produktkategorin BILAR finner du alla våra utvalda radiostyrda bilar (RC-bilar). Vi har bilar som passar alla olika underlag, allt från offroad med mycket grus och sten, till skog och terräng. Bilarna finns i olika modeller så som Monster Truck, Truggy, Buggy, Crawler, Desert Racer, Quad Bike samt även i olika hastigheter från 15 km/h till 50 km/h som passar allt från nybörjare till mer erfarna förare.

Kolla gärna igenom vårt sortiment på professionella RC-bilar från kända varumärket ARRMA som är en av världens största tillverkare av RC-bilar för proffs så väl som erfarna förare.

Alla våra produkter är eldrivna och radiostyrda, och om det inte framgår annan information på produktsidan så får du alltid med batteri och laddare när du köper en produkt. Du kan även köpa till reservdelar och tillbehör om något skulle gå sönder när du använt produkten. Varje fordon drivs av en motor som kan vara borstad eller borstlös samt ett batteri (även kallat ack) som ger olika lång körtid beroende på kapacitet.

Tänk på att sköta om dina radiostyrda produkter bra så håller de längre, läs och följ gärna våra skötselråd.

Välkommen till vår roliga värld av radiostyrt!

Sortera på: Vy:

Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK