30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser

Alla produkter / Elfordon / Hoverboard

Hoverboard (airboard, smartboard)

Hoverboard – elfordonet som tog världen med storm! Den gyrostabiliserade brädan, som också kallas hoverboard och airboard, gör att du kan ta dig fram i 10-20 km/h utan minsta ansträngning. Hoverboarden känner av din lutning och du kan åka framåt, bakåt och svänga. Hoverboardens avancerade teknik håller balansen och du kan bara njuta av att glida fram.

Hoverboard är en balansbräda med avancerad elektronik och gyros. Under ståplattorna ovanpå brädan befinner sig sensorer som känner av om du lutar dig framåt eller bakåt. Hoverboarden består av två delar som sitter ihop med en central axel i aluminiumchassiet med varsin motor och sensorer. Beroende på hur du lutar respektive fot så kan du reglera hastigheten och använda det för att svänga, bromsa, och tillochmed åka bakåt. Smartboard är självbalanserande, elektroniken i din hoverboard använder informationen om lutning för att se till att alltid hålla dig upprätt.

I början kan det framför allt vara lite svårt just när man går på och av brädan. Men lugn! Bara var avslappnad och gör det lugnt och försiktigt de första gångerna så går det bra. När man väl åkt ett par gånger är det fullkomligt naturligt sedan, mycket lättare än att lära sig åka skateboard, cykel eller rollerblades.


Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK