BSD Destroyer i gruppen Alla produkter / Radiostyrt / Bilar / Eldrivna / BSD Racing hos Hobbex (789314)
BSD Destroyer
BSD Destroyer
BSD Destroyer
BSD Destroyer
BSD Destroyer
BSD Destroyer
BSD Destroyer
BSD Destroyer
BSD Destroyer
Borstlös monstertruck som gör 55km/h

BSD Destroyer

Artnr
789314
4WD Borstlös & eldriven Monstertruck"
Från välkända BSD kommer Destroyer, en borstlös Monstertruck som mäter 41cm. Den har en fantastisk prestanda och toppar 55km/h. En maskin där du får oerhört mycket kraft för pengarna!
Den borstlösa motorn ger dig förutom mer kraft och fart en bättre hållbarhet jämfört med borstade motorer.


Imponerande prestanda till rätt pris!
Denna borstlösa och 4-hjulsdrivna 1/10 Monstertruck ger dig allt du kan önska dig och mer där till i en nybörjar-Truck till ett häpnadsväckande lågt pris. De fantastiska specifikationerna innehåller bl a kraftfull borstlös motor med kylflänsar, fuktskyddat fartreglage, dubbla differentialer, justerbara oljefyllda stötdämpare, extra kraftfullt fuktskyddat styrservo och en välutrustad 2.4GHz sändare! Naturligtvis skickar vi med ett bra ack och laddare - precis som det ska vara i en prisvärd RTR-bil för nybörjare! Vi rekommenderar att man kompletterar med en Li-Po-påse för förvaring av batteriet.


BSD vet nyttan med storlek!

Det är känt sedan länge att BSD bygger rejäla bilar. Destroyer är inget undantag. Andra 1/10 bilar står sig oftast slätt i jämförelse med monstrerna som kommer ifrån BSD.

Destroyer mäter 41cm och bredden är 32cm.
Utöver att detta är en imponerande koloss, så gör det också att den är stabil att köra.

Trygg drivlina = driftsäker!

För att säkerställa bästa möjliga funktion, även under lite sämre förhållanden, så är BSD Destoyer en extremt välutrustad 1/10 Monstertruck. Trots det ringa priset har det verkligen inte sparats på krutet. En livlig motor skickar kraften genom kraftiga drev och kardanaxlar i stål via differentialer med ståldrev och rejäla drivaxlar i stål ut till hjulen. För att reglera kraften är bilen utrustad med ett fuktskyddat fartreglage - som en extra försäkring!! Naturligtvis är hela bilen fullt kullagrad.


Avancerad sändare!

BSD Destroyer levereras med en modern 2,4GHz sändare och installerad mottagare. Med ett 2,4GHz system slipper du många av de störningsproblem som kunde uppstå med de äldre sändarna som använde AM- eller FM-teknik. En annan stor fördel är att det finns inga begränsningar hur många ni är som kör samtidigt och det finns inga frekvenser att hålla reda på. Sändaren knyts till mottagaren (redan gjort på fabriken) och sedan är det bara att tuta och köra. Dessutom har sändaren flera inställningsmöjligheter som hjälper dig att finjustera din körning.

Destroyer är ingen leksak!
BSD Destroyer är verkligen ingen enkel standardbil som du hittar i leksaksbutiker, det är en seriös R/C-produkt för hobbybruk - En riktig radiostyrd bil!! Både fram- och bakvagn är fullt justerbara så att du kan ändra hjulvinklar mm. Precis som på en riktig fullskala racerbil kan du testa dig fram för att hitta den perfekta inställningen. Ändra t ex camber-vinklarna (däckens lutning inåt) och se om du kan få lite bättre grepp i bakvagnen. Stötdämparna är oljefyllda och även gängade för snabb och enkel justering så att du t ex, om så önskas, kan anpassa bilens fjädring och markfrigång till banunderlaget..

Sammanfattning övriga egenskaper:

    Däck med kraftigt nabbmönster - färdiglimmat på fälg
    4st kraftiga oljestötdämpare
    Konstant 4-hjulsdrift
    Fuktskyddat 6Kg styrservo
    7,4V Li-Po ack (3200mAh) med T-kontakt
    Li-Po-laddare ingår 

OBS! Behöver kompletteras med: 4st R6(AA) batterier till sändaren
Borstlös Monstertruck!
41 cm lång, RTR
Gör hela 55km/h
1990:-
Få först, betala sen Läs mer
30 dagars öppet köpFri frakt över 499:-Snabba leveranser

Populära tillbehör

Recensioner ( st)
Lämna gärna en recension efter ditt köp! Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via recensionerna. Är det något du undrar om produkten rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst.

Ge ditt omdöme
  • det är väldigt bra radiostyrd bil jag tycker om den väldigt mycket du kommer bli nöjd om du köper den

    2017-05-24 @ 10:18:13
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK