Radiostyrt / Drönare / Quadrocopter

Drönare / Quadrocopters

Drönare är ett samlingsnamn för flygande farkoster utan piloten ombord. Om det är 4st rotorer så kallas det för Quadrocopter. Är du ute efter att köpa drönare, ja då har du hittat rätt!

Hobbex har det största sortimentet av drönare i Sverige – från små minidrönare som du kan flyga runt i vardagsrummet och göra roliga trick som flips och rolls, ända upp till stora kamera-drönare för seriöst flygfoto, med avancerade funktioner som GPS, FPV, gimbal och 4K video. En helt egen avart är racing drönare som är byggda för FPV-racing i extrema hastigheter. Drönares popularitet har fullkomligt exploderat i Sverige och de är numera vanliga i både hobby- och professionella sammanhang.

Hobbex har länge varit störst inom drönare och erbjuder ett brett och djupt sortiment, både för dig som är nybörjare och är ute efter din första drönare, och för dig som är erfaren och behöver det senaste. Här hittar du prisvärda modeller för dig som bara vill komma ut och flyga, påkostade quadrocopters och hexacopters från t.ex. DJI, Walkera, Hubsan, Yuneec, och  och allt däremellan.

Läs mer om drönare – hur de fungerar, var man får flyga, när man får filma osv. – på vår sida ”Vanliga frågor om drönare”.

Sortera på: Vy:
H501M X4 FPV WAYOINT 720P DRÖNARE
  • GPS
  • 20 minuter flygtid
  • FPV

1995:-

Yuneec Firebird
FPV drönare med flygplansvingar
Direkt flygupplevelse via FPV-headset
Digital, låg latens HD-videolänk
4K videoinspelning

5999:-

Yuneec Typhoon H Plus RTF
Smart drönare med 6 rotorer
Smart Hexacopter
1"4K-kamera
Ready To Fly

16999:-Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK